به‌گزارش ميراث‌آريا(chtn)افزايش شمار موش‌هاي شهر تهران معضل جديدي است که بر عمده معضلات اين شهر اضافه شده است، تا حدي که با وجود به کارگيري روش‌هاي جديد و نوين تعداد اين موش‌ها هر روز بيشتر و بيشتر مي‌شود.

شهرداري تهران در راستاي مبارزه با اين جانور موذي اقداماتي را انجام داده است که از جمله مي‌توان به اجراي طرح مکانيزاسيون جمع‌آوري زباله و نصب مخازن مکانيزه در سطح شهر اشاره کرد. اگرچه اجراي اين طرح با هدف ساماندهي زباله‌هاي شهري صورت گرفت اما پيش‌بيني مي‌شد مانعي براي افزايش تعداد موش‌ها در تهران باشد.

اگرچه مسئولان حوزه خدمات شهري شهرداري تهران تصور مي‌کردند با اجراي طرح مکانيزاسيون جمع‌آوري زباله و نصب مخازن مکانيزه در سطح شهر تا حدودي دسترسي اين جانور موذي به غذا محدود شود، اما اجراي اين طرح تاثيري در کاهش حضور موش‌ها در سطح شهر نداشت.

اگرچه در سال‌هاي اخير طرح مبارزه با موش‌ها در قالب طرح‌هايي با عناوين گوناگون همچون ضربتي، فراگير، ناحيه‌اي و از سوي شهرداري تهران با هدف کنترل و مهار جمعيت اين جانور موذي و با صرف هزينه‌هاي ميلياردي به اجرا درآمده است اما همچنان شهروندان شاهد پرسه گسترده اين جانور موذي در گوشه و کنار شهر هستند.

در اينجا يک سوال مطرح است که واقعاً مقصر کيست؟ شهروندان يا مسئولان شهر؟ چرا با وجود طرح‌هاي ضربتي که شهرداري‌هاي مناطق و در راس آن‌ها شرکت ساماندهي صنايع و مشاغل شهر تهران به عنوان متولي مبارزه با اين جانور موذي به کار مي‌گيرند، اما کماکان موش‌ها در سطح شهر حضوري پر رنگ دارند.

آنچه مشهود است اينکه شهرداري توان مقابله با موش‌هايي را که امروزه به تعداد شهروندان در سطح شهر در رفت و آمدند ندارد. شهروندان نيز به ناچار مجبور به پذيرش همزيستي مسالمت‌آميز با موش‌ها هستند، چراکه به نظر مي‌رسد با وجود رشد روزافزون جمعيت موش‌ها و ناکامي مسئولان در کنترل آن‌ها حتي تصور داشتن شهري بدون موش نيز غير ممکن باشد./115

انتهای پیام/

کد خبر 1387101214